Last news in Fakti

17 Май, 2022 15:00 1 026 1

Двама "моряци" с повиквателни за юношеския национален отбор

  • николай златев-
  • марин петков-
  • футбол-
  • черно море-
  • дюш черно море

Двамата ще вземат участие за националния ни отбор в тази възраст за тренировъчен лагер и две контроли Босна и Херцеговина

Двама "моряци" с повиквателни за юношеския национален отбор - 1
Снимка: ПФК Черно море

Двама футболисти от Черно море получиха повиквателни за юношеския национален отбор U19. Това са Николай Златев и Марин Петков.

Двамата ще вземат участие за националния ни отбор в тази възраст за тренировъчен лагер и две контроли Босна и Херцеговина. Спарингите са на 4 и 7 юни.

Златев и Петков ще се присъединят към националния тим на 28 май.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван

    0 0 Отговор
    Има едно българче, което играе в Атлетико Мадрид и е на 16г., казва се Георги Атанасов, там е титуляр и е много добро, защо него вземат в националния до 17г. , да играе на Европейското първенство. Може би за Атлетико става, а за националния, не.