Last news in Fakti

20 Май, 2022 11:47 1 048 1

Патрик Виейра нарита фен на Евертън, който нахлу на терена, за да го провокира (ВИДЕО)

  • патрик виейра-
  • кристъл палас-
  • евертън

Французинът никога не се е славел като човек, който ще отстъпи в подобна ситуация

Френската футболна легенда Патрик Виейра се въвлече в неприятен инцидент след края на мача между Евертън и Кристъл Палас, завършил 3:2 в полза на „карамелите“, за да си гарантират оцеляването във Висшата лига този сезон. Причината е, че той нарита един от запалянковците на домакините, който влезе на терена и се постара да го провокира, научихме от The Guardian.

Треньорът на „орлите“ бе тръгнал към тунела, когато човек от тълпата го обиждаше и сочеше среден пръст на сантиметри от лицето му. Това вбеси Виейра и той се опита да издърпа мъжа, а след това го срита.

Околни хора се намесиха, за да предотвратят по-грозен развой на инцидента, но не е изключено да се стигне до наказания, както за старши-треньора, така и за домакините от „Гудисън Парк“.

Само няколко дни по-рано легендата на Шефийлд Юнайтед - Били Шарп, бе нокаутиран от екзалтиран запалянко на Нотингам Форест. „Остриетата“ загубиха полуфиналния плейоф за промоция в елита и отново феновете бяха допуснати до терена, за да празнуват. Неизвестен фен обаче налетя с главата си в Шарп и го свали на земята. По-късно стана ясно, че агресорът е бил арестуван и ще получи обвинение за футболно хулиганство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Онзи

    1 0 Отговор
    Само Хебър !