Last news in Fakti

21 Май, 2022 06:52 1 965 0

"Берое" се добра до бараж с "Ботев" - Пловдив за Лигата на конференциите

  • берое-
  • ботев пловдив-
  • николай киров

ЦСКА 1948 остана без треньор

"Берое" се добра до бараж с "Ботев" - Пловдив за Лигата на конференциите - 1
Снимка: БГНЕС

Николай Киров няма да води ЦСКА 1948 през следващия сезон, съобщи Sportal.bg. Това призна самият той след срещата с Локомотив (Пловдив (1:1), която остави "червените" на осмото място в efbet Лига.

"Моят ангажимент към ЦСКА 1948 приключи. Ще търся нови предизвикателства", каза Николай Киров.

"Проблемът е, че след шестия кръг имахме само една точка. Непрекъснато трябваше да догонваме. Мисля, че наваксахме поне 10 точки на другите отбори, но точка не ни достигна за седмото място", допълни треньорът на "червените".

Снощи Локомотив (Пловдив) и ФК ЦСКА 1948 завършиха 1:1 в двубой от последния кръг на плейофната група за разпределение на местата от седмо до десето в efbet Лига.

"Черно-белите" поведоха рано-рано в мача, след като Димитър Илиев (3') бе точен от дузпа. В края на срещата столичани също получиха право да изпълнят наказателен удар, който бе реализиран от Александър Колев (90+7').

Така ФК ЦСКА 1948 не успя да измести Берое от лидерската позиция, въпреки загубата на "зелените" от Арда с 0:1. Столичани и заралии са с по 41 точки, но заради по-добрите си показатели в преките двубои играчите на Петър Хубчев ще спорят с Ботев (Пловдив) за мястото, даващо право на участие в Лига на конференциите, предаде Топспорт.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА