23 Май, 2022 16:32 2 882 1

ПСЖ цака Милан с огромна оферта за нападател

  • псж-
  • уго екитике-
  • реймс-
  • милан

„Парижани“ изглежда отново няма да жалят средства за селекция

ПСЖ цака Милан с огромна оферта за нападател - 1
Снимка: БГНЕС

ПСЖ изглежда ще продължи политиката си на огромни инвестиции за привличането на нови състезатели, като този път Foot Mercato твърди, че клубът е готов да плати €45 млн. за 19-годишния голмайстор на Реймс - Уго Екитике.

Момчето се смяташе за един от сигурните трансфери в Милан през лятото, особено с оглед спечелената шампионска титла в Серия А и напредналата възраст на Оливие Жиру и Златан Ибрахимович.

Екитике обаче ще бъде изкушен по всяка вероятност от арабските милиарди, тъй като няма друг клуб в света, който да плаща подобни заплати, каквито раздават „парижани“ напоследък. Достатъчно е да припомним пресния случай с Килиан Мбапе.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Непознат

    1 0 Отговор
    Който и да вземат парижките чорбаджии пак няма да спечелят шампионска лига