Last news in Fakti

24 Май, 2022 22:03 2 699 4

Млад французин каза „Да“ на Реал Мадрид срещу €80 млн.

  • орелиен чуамени-
  • монако-
  • реал мадрид

Очаква се все пак той да подпише, за да не се повтори казусът с Мбапе

Млад французин каза „Да“ на Реал Мадрид срещу €80 млн. - 1
Снимка: БГНЕС

Младият френски полузащитник Орелиен Чуамени изглежда е напът да се озове на „Сантиаго Бернабеу“, въпреки интересът от страна на Ливърпул. RMC пише днес, че Монако е приел оферта за €80 млн. за своя перла в центъра на терена.

22-годишният халф отдавна е спряган за трансфер в „кралския клуб“, като се очакваше двамата с Килиан Мбапе да пристигна заедно, но нападателят на ПСЖ реши да остане, въпреки напредналите преговори.

Чуамени е сочен за един от най-добрите дефанзивни халфове в Лига 1 и по всичко личи той ще бъде прекият наследник на Каземиро, когато бразилецът реши да напусне Реал.

Френският контингент в Мадрид така ще се увеличи още, тъй като там вече са Карим Бензема, Ферлан Менди и Едуардо Камавинга.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ДрБр

    2 2 Отговор
    Аз и за един милион ще кажа да.
  • 3 Защо,г-н moderator?

    2 1 Отговор
    Плаши ви погледа в Бъдещето?
  • 4 Хахаха

    2 0 Отговор
    80мил. ,а нашата ефбет лига е оценена на 114мил.