Last news in Fakti

25 Май, 2022 18:18 2 085 4

Инфлуенсърка показа любимите си упражнения за рамо (ВИДЕО)

  • фитнес-
  • тифани форбито

Фитнес инструкторката има изобилие от съвети за своите последователи

Фитнес инструкторката Тифани Форбито развива един доста успешен Instagram канал, в който дава своите съвети за спорт, а днес и ние попаднахме на едно интересно нейно видео.

Тя показва 4 отлични упражнения за развитие на раменните мускули, които одобряваме и на свой ред препоръчваме.

Първото е леко модифицираната класика с дъмбели над главата. Тя използва техника с всяка ръка по отделно, като така се работи и върху баланса.

Следващото също е добре познато, но мнозина го пренебрегват, тъй като е малко болезнено, но от онази сладката болка, която те кара да осъзнаваш, че нещо се случва. Отново с дъмбели и лакти на 90° вдигате нагоре, като ръцете ви се движат странично.

Следващото е т. нар. „Арнолд преса“. Отново то е модификация на класическото изтласкване на дъмбели над главата, но в събрана позиция ръцете правят едно въртеливо движение, за да променят позицията на ръцете, спрямо главата.

И последното е нещо, което може би всички сме правили, когато за пръв път сме стъпили в залата. Това не го прави по-неефективно, а просто ни дава едни стабилни основи, върху които да градим. Вдигаме едновременно дъмбелите пред лицето си, като се стараем движението да идва единствено от раменете.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Фх к к фд

    3 0 Отговор
    Фитнес инструкторка е равносилно на секс инструкторка, пък кои каквото иска да коментира че не е така.
  • 3 Хъш

    0 0 Отговор
    Платена реклама.
  • 4 Ами

    2 1 Отговор
    Защо не е показала упражнения за стягане на мускулите от долу което е много важно за семейното щастие,въобще не си правя майтап защото ги има.