Last news in Fakti

25 Май, 2022 19:18 1 200 0

Джен Хюърд показва как да опазим гъвкавостта си по време на бременност (ВИДЕО)

  • фитнес-
  • бременност-
  • джен хюърд

Фитнес инфлуенсърката демонстрира своите нагледни трикове

Фитнес инфлуенсърката Джен Хюърд има някои доста полезни съвети за всички жени, на които им предстои да станат майки. Мнозинството от тях се амортизират до такава степен, че после им отнема месеци и дори години, за да възстановят физическото си състояние. Тайната обаче е в преминаването през целия 9-месечен процес.

Джен не спира да тренира във фитнеса, като постоянно набляга на функциите на всяка отделна мускулна група. Разтягането преди и след тренировка също е много важно за нея.

Сред основните функции на мускулите и кожата е да се свиват и разтягат, така че е много важно дамите да упражняват точно това, ако искат един ден да не се връщат назад към бременността с горчиви спомени.

И най-важното е да се настроите психически, че тялото е преминало през милиони години еволюция, за да може жената да функционира в ежедневието си напълно ефективно, независимо от зараждащия се живот в нея.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА