Last news in Fakti

27 Май, 2022 12:03 1 225 0

Бешикташ започва преговори за звездата на ЦСКА

  • цска-
  • жорди кайседо-
  • бешикташ-
  • футбол

Турският гранд търсят нов играч, който да води атаката им от новия сезон и са се спрели на 24-годишния национал на Еквадор

Бешикташ започва преговори за звездата на ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

Турският гранд Бешикташ ще се опита да привлече нападателя на ЦСКА Жорди Кайседо, твърди ntvspor. "Черните орли" търсят нов играч, който да води атаката им от новия сезон и са се спрели на 24-годишния национал на Еквадор.

От "Водафон Парк" вече са влезли в контакт с "червените", за да се споразумеят за трансферната сума на Кайседо, допълва медията.

Договорът на нападателя с ЦСКА е до лятото на 2025 година. През този сезон той изигра 46 мача във всички турнири и вкара 22 гола.

Новият треньор на Бешикташ Валериен Исмаел иска да обнови състава си, след като "черните орли" се провалиха на всички фронтове през този сезон. Турският гранд се отказа от Миши Батшуай, който играеше в тима под наем от Челси, а освен това най-вероятно ще продаде и канадския национал Кайл Ларин, към когото има сериозен интерес.

Наскоро се заговори, че Кайседо е желан и от английския Фулъм.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА