Last news in Fakti

27 Май, 2022 21:09 900 0

Клоп: Ако изненадам играчите си с нова тактика, може да помислят, че съм изнервен

  • юрген клоп-
  • ливърпул-
  • реал мадрид-
  • шампионска лига

Германецът вярва, че, ако отборът му направи това, в което е най-добър, ще спечели финала

Клоп: Ако изненадам играчите си с нова тактика, може да помислят, че съм изнервен - 1
Снимка: БГНЕС

Юрген Клоп призна, че няма намерение да променя стила си на игра специално за финала в Шампионската лига срещу Реал Мадрид, защото смята, че това ще е признак на слабост от негова страна към играчите му.

Ако приложа нещо изненадващо за играчите ми, те може да си помислят, че съм нервен. Ако правиш правилните неща през цялото време, тогава трябва да продължиш така и във финала. Трябва просто да е на възможно най-високото ниво. Ако го направим, ще бъде много готино“, каза германецът по време на пресконференцията си, цитиран от УЕФА.

Клоп отказа да приеме ролята на фаворит, въпреки мнението на букмейкърите. Той дори заяви, че Реал Мадрид е в по-добрата позиция с оглед опита, с който разполага тима. Надеждите му все пак остават върху това отборът му да изигра най-добрия си мач.

Срещата е на 28 май от 22:00 часа българско време на „Стад дьо Франс“ в Париж.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА