Last news in Fakti

28 Май, 2022 10:03 2 254 6

Мъри не позволи да му извиват ръцете: Драган Михайлович напуска Левски

  • станимир стоилов-
  • футбол-
  • драган михайлович-
  • селекция

Конкуренция на Блажевич ще е Патрик-Габриел Галчев, който може да бъде ползван както отдясно, така и отляво, където титуляр е Цунами

Драган Михайлович окончателно напуска Левски. Това стана ясно, след като „сините” се договориха с хърватския десен защитник Анте Блажевич, който идва за заместник на швейцареца.

Конкуренция на Блажевич ще е Патрик-Габриел Галчев, който може да бъде ползван както отдясно, така и отляво, където титуляр е Цунами.

Драган Михайлович получи предложение за удължаване на договора си с една година. Двете страни бяха уточнили финансовите параметри по евентуален нов контракт на защитника, но той искаше да сложи подписа си под контракт за 2 години или 1+1.

От „Герена” обаче отхвърлиха искането на швейцареца. Станимир Стоилов показа, че няма да позволи ръцете му да бъдат извивани, както се е случвало неведнъж през години и Михалович ще трябва да си търси нов отбор.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мим

    4 1 Отговор
    Не виждам тук извуване на ръце .Михайлович се е съгласил на 1+1 год. Това е равносилно на 1 год,ако не ти допада,след това напуска.Заплатата също е приел.Къде тук е извиване.По вероятно са искали да се освободят от него...

    Коментиран от #3

  • 2 Най-сетне

    1 1 Отговор
    И без това тоя измислен "швейцарец" беше най-слабото звено в защита. През него минаваха всичките пробиви в защитата ни. Даже не трябваше да преговарят с него.
  • 3 Ц, не е баш така

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "Мим":

    1+1 не е 1. Има клауза и щом изиграеш определен брой мачове трябва да преподпишат с него пак. Не се изказвай, като не разбираш.

    Коментиран от #4

  • 4 Мим

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "Ц, не е баш така":

    Ами ти като разбираш,защо не кажеш колко мача трябва да изиграе .Смятам,че за броя мачове,ако е така се пишат в договора.
  • 5 Сандо

    0 0 Отговор
    Михайлович не е лош футболист,има и нелошо центриране,но в никакъв случай не е някакъв фактор в отбора.Дано новия,освен че е по-млад,да е по-добър.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.