Last news in Fakti

31 Май, 2022 21:33 2 904 6

Дионтей Уайлдър: Боксът умира без американски шампион като мен (ВИДЕО)

  • дионтей уайлдър-
  • бокс

Бившият шампион на WBC изглежда е категоричен, че ще се завърне на ринга

Дионтей Уайлдър: Боксът умира без американски шампион като мен (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Дионтей Уайлдър направи ясна заявка, че ще се завърне на боксовия ринг с последната си изява пред Blue Blood Sports, където заяви, че на бокса му липсва шампион като него.

Боксът е вълнуващ, когато има големи битки. А най-големите битки винаги са с участието на американски шампиони. Няма ли ни нас, боксът не струва“, каза бившият носител на пояса на WBC при най-тежките.

Уайлдър продължава да е с изумителен актив от 42 победи с 41 нокаута и само 2 загуби, дошли при последните му два мача срещу Тайсън Фюри.

Твърди се, че той ще се боксира отново още тази година, но засега не е ясно дали ще е срещу Джо Джойс или Джоузеф Паркър, тъй като именно те съставят топ 3 в ранкинга на Световния боксов съвет след намеренията за пенсия от „Циганския крал“.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бърка нещо

    12 4 Отговор
    Тоя африканец какво общо има с Америка? Безплатния труд на дядо му ли го е направил американо!
  • 2 Гаглей

    13 3 Отговор
    Колкото повече те бият, толкова повече глупости говориш.
  • 3 Aлфа Bълкът

    11 4 Отговор
    Свършиха годините на американците, по-принцип доминиращите бойци в бойните спортове последните 20г са източноевропейци и латино-американци!
  • 4 Лост

    10 4 Отговор
    Две загуби.Ама готини загуби.
  • 5 Караибрахим

    5 4 Отговор
    Велики спортисти! Добре е, че ги има. В последно време само лоши неща се случват по света. Поне нещо да ни носи утеха, радост, усмивки. А колко по-добре би било, да ни вълнуват такива неща, а не политика, болести, недоимък.
  • 6 Бат' Паци

    3 0 Отговор
    И той,и Пулев искат да станат световни шампиони.Бих гледал такъв двубой между двамата...