Last news in Fakti

5 Юни, 2022 15:47 2 470 14

Надал обяви извънредна пресконференция! Всички се питат идва ли краят?

  • рафаел нада-
  • пресконференция-
  • ролан гарос-
  • каспер рууд

В момента левичарят от Манакор не е в оптимално здравословно състояние, но стиска зъби и успя да се класира на поредния си финал в Париж

Надал обяви извънредна пресконференция! Всички се питат идва ли краят? - 1
Снимка: БГНЕС

Испанската суперзвезда Рафаел Надал се подготвя да даде извънредна пресконференция, твърди RMC. Независимо от резултата от финала на “Ролан Гарос” днес, в който ибериецът ще се изправи срещу норвежеца Каспер Рууд, Надал е помолил организаторите за допълнителна пресконференция.

В момента левичарят от Манакор не е в оптимално здравословно състояние, но стиска зъби и успя да се класира на поредния си финал в Париж. По-рано през годината той триумфира и в друг от турнирите от "Големия шлем" - Australian Open в Мелбърн.

Очаква се Надал да обяви в близките часове пред световната тенис общественост важна новина, като се смята, че е възможно той да анонсира и своето оттегляне от професионалния тенис. Поне така твърдят от RMC. Както е известно, навършилият преди два дни 36 години испанец е измъчван от многобройни контузии по време на дългата си и славна спортна кариера, в която е спечелил на практика всички най-значими трофеи.

Тези спекулации се подсилват от новината за пристигането в Париж на 40-годишния швейцарец Роджър Федерер - един от най-големите съперници на Надал през годините заедно със сърбина Новак Джокович. Швейцарецът в момента се възстановява от травма и няма да участва на предстоящия "Уимбълдън", като през 2022 година няма записан официален мач.

Надал е на крачка от рекордна 14-а титла на Откритото първенство на Франция и съответно от 22-ри трофей от "Големия шлем", което също не е постигано от друг тенисист при мъжете до момента. С 21 "мейджър" титли Надал държи и в момента рекорда за най-много трофеи в турнирите от "Големия шлем".


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ФаКтъ

    6 2 Отговор
    Наяде се...

    Коментиран от #4

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Е така де

    5 6 Отговор

    До коментар #2 от "ФаКтъ":

    Нека някой българин подобри рекорда му!Някой като Григоро ...ама с Д да му започва името Гришо!
  • 5 Пако

    15 1 Отговор
    ГОБОРИ СЕ ,ЧЕ МНОГО ХОРА ОТ ТЕНИС СРЕДИТЕ ПИТАТ ЗАЩО НАДАЛ НЕ ГО ПОДЛАГАТ НА ДОПИНГ ТЕСТОВЕ. ТОЙ ЩЕ СЕ ОТКАЖЕ ПРЕДИ ДА Е СТАНАЛ ГОЛЕМИЯ ГАФ.

    Коментиран от #13

  • 6 карамфила

    3 1 Отговор
    Надал е добър но не колкото Новак Джокович и дядо Григори Хасковски.
  • 7 Ясно

    11 1 Отговор
    Добавките не прощават. Накрая ще се износи бързо мотора
  • 8 Загрижен

    8 2 Отговор
    Рафаел Анаболски с помощта на хипер, гига забранени субстанции има всичките си титли.

    Коментиран от #9

  • 9 Мдаа,бе

    5 6 Отговор

    До коментар #8 от "Загрижен":

    Типично по нашенски, говорим за нещо което никой друг не знае!!Обаче ние знаем как спечелил титлите си!!! С този манталитет що ли сме последни у всичко,,,, !??
  • 10 Доктор Фуентес

    7 1 Отговор
    Спирай чадо,ша на фанат.
  • 11 Буха ха

    8 1 Отговор
    На пресконференцията ще върне титлите и парите и ще се извини че през цялата си кариера се зоба яко.

    Коментиран от #14

  • 12 Буха ха

    2 2 Отговор
    Признавам Рафаел Надал за легенда в тениса.
  • 13 Хич не се говори,

    1 1 Отговор

    До коментар #5 от "Пако":

    ами си е чист факт. Този иначе добър тенисит е най-привилегированият не само в тенис средите. . Защо - не знам. Някой има интерес. Спортът отдавна е мръсна работа. Американската зараз ,идваща от т.нар. "кеч", който не е нищо друго, освен отрепетирана пантомима, е плъзнала навсякъде, дори и в такива спортове като снукър тенис , за футбола е повече от очевидно. Така че - ако искате чист спорт - гледайте онези възрасти, които още не са включени в залаганията и чрез които се набират наистина талантливите ,,бъдещи звезди.
  • 14 Айде бе...

    1 0 Отговор

    До коментар #11 от "Буха ха":

    Нали, ако го направи, ще го утрепят набързо тези, които му осигуряваха комфорта при зобането? Не че не се е случвало - спомням си един случай от доста отдавна - Сони Листън...