7 Юни, 2022 22:39 1 512 0

Отмениха гол на домакините

  • германия-
  • англия-
  • мач-
  • гол-
  • отменен

Двубоят между Германия и Англия на „Алианц Арена” започна със силен домакински натиск

Отмениха гол на домакините - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Германия и Англия играят при резултат 0:0 в един от най-интересните сблъсъци в Лига на нациите днес. Двубоят от Група 3 на Лига А е тази вечер от 21:45 часа и може да го гледате пряко в ефира на DIEMA SPORT 3. В Gong.bg също ще проследим развитието на мача на живо.

Срещата се играе на стадион „Алианц Арена” в Мюнхен, а главен рефер на двубоя е Карлос дел Серо Гранде от Испания. В първия си мач в групата тимът на Гарет Саутгейт допусна изненадваща загуба от Унгария. В същото време Германия стигна до равенство 1:1 срещу Италия, съобщава gong.bg.

Двубоят на „Алианц Арена” започна със силен домакински натиск. Футболистите на Германия стигнаха до два удара към вратата на Джордан Пикфорд само в рамките на три минути, но вратарят на гостите се справи блестящо. „Трите лъва” успяха да направят първата си атака към вратата на своя противник едва в 5-ата минута, но до изстрел към Нойер така и не се стигна.

Постепенно англичаните изравниха играта и на свой ред погледнаха по-смело към противниковата врата. Първият удар към домакинската врата отправи Хари Кейн, но Нойер бе на мястото си и спаси без особени проблеми.

Още в 14-ата минута наставникът на гостите трябваше да извърши принудителна смяна, след като Калвин Филипс получи травма в бедрото и не успя да продължи срещата. На негово място в игра за Англия се появи Джуд Белингам.

Следващата добра ситуация за гол отново бе пред вратата на гостите. Муисала имаше добра възможност да се разпише от близка дистанция, но Пикфорд се справи отлично и спаси сигурен гол.

В 23-ата минута домакините стигнаха до гол, който обаче бе отменен заради засада. Хофман бе изведен зад отбраната на „трите лъва”, пое топката в централния кръг и след като навлезе в наказателното поле, стреля покрай Пикфорд. Страничният рефер обаче вдигна флага, а решението му бе потвърдено от ВАР.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА