8 Юни, 2022 10:47 1 255 3

Оперираха известен тенисист

  • александър зверев-
  • тенис-
  • операция-
  • глезен

Успешно премина операцията на глезена на Зверев

Оперираха известен тенисист - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Александър Зверев претърпя операция на скъсани връзки на десния глезен. Световният номер 3 получи травмата във втория сет от полуфиналите на "Ролан Гарос" срещу Рафаел Надал и не успя да продължи мача.

"Следващата седмица ще достигна рекордното в кариерата си второ място в световната ранглиста, но тази сутрин трябваше да се подложа на операция", написа Зверев в публикация в Инстаграм под снимка от болнично легло, уточнява Gong.bg.

"След допълнително изследване в Германия получихме потвърждение, че и трите странични връзки на десния ми глезен са скъсани. За да се върна в игра възможно най-бързо, операцията беше най-добрият избор. Рехабилитацията ми започва сега и ще направя всичко, за да се върна по-силен от всякога!"

На този етап няма яснота кога 25-годишният германец ще се завърне на корта.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Господ гледа!

    1 0 Отговор
    Който продава Родината си и играе за друга.. това го чака

    Коментиран от #3

  • 2 ПиПи

    0 0 Отговор
    Когато се завърне. Не е толкова спешно. Да оздравее Зверев,а пък другото ще се нареди.
  • 3 Про100 100

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Господ гледа!":

    Че той е роден в Хамбург. Коя родина е предал?!