13 Юни, 2022 22:33 1 323 3

Хубчев призна, че работи с редица футболисти на проби в Берое

  • петър хубчев-
  • берое

Наставникът на „заралии“ не пожела да назове имената им

Хубчев призна, че работи с редица футболисти на проби в Берое - 1
Снимка: БГНЕС

Берое изглежда води преговори за привличането на редица нови състезатели за новия сезон в Първа Лига. Това призна старши-треньорът Петър Хубчев по време на днешната пресконференция от базата на клуба, цитиран от dsport.

Знам какво ви интересува най-много - новите футболисти. Искам да ви помоля, гледам повече са местни футболисти, знаете добре каква е ситуацията. Нека не споменаваме имена. Каква е причината? Знаете в каква ситуация се намираме и не сме в състояние да се борим финансово с конкурентите. Поради тази причина ми се иска да запазим по-дълго време в тайна“, каза Хубчев.

„Заралии“ финишираха на 7 място в класирането на миналия шампионат, въпреки трусовете в тима.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стоян Александров

    2 3 Отговор
    Бирои ще отпадне тази година. Хубчев ги води към фалит. Хубчев без пари не прави нищо. Имаше добре скалъпени отбори при него, но пак с пари. Бирои е чаоооо. А и неустойка.ще трябва да му се плати, а тя е огромна. Който вземе Хубчев после ВИНАГИ ПАТИ. Хубчев и Балъков са абсолютни скъпари и некадърници излезе....
  • 2 Браво

    0 1 Отговор
    Хубчев,удруса говедарите .
  • 3 Предател

    0 0 Отговор
    Какво нещо е съдбата след като Левски миналата година по това време започна подготовка с 8 играчи без договор с кросчета на Витоша понеже не се знаеше дали ще го има заради този пумияр сега съдбата си го връща. Винаги прави добро защото то ще ти се върне, предатели като този ще си умрът забравени.