Last news in Fakti

20 Юни, 2022 08:00 1 452 7

Бербатов: Левски има сили да елиминира ПАОК

  • димитър бербатов-
  • паок-
  • левски

Шансовете са 50 на 50, въпреки големите финансови възможности на гръцкия клуб, смята бившият централен нападател на националния отбор и Ман Юн

Бербатов: Левски има сили да елиминира ПАОК - 1
Снимка: БГНЕС

Димитър Бербатов смята, че Левски има сили да елиминира ПАОК във втория предварителен кръг на Лигата на конференциите, пише Спортал. Бившият нападател на тима от Солун даде интервю за “Тема Спорт”, в което говори за престоя си в Гърция, както и за някои особености на клуба. Бербатов изигра общо 17 мача и вкара 4 гола през сезон 2015/16.

“В момента ПАОК има добър състав. Мисля, че шансовете са 50 на 50, въпреки големите финансови възможности на гръцкия клуб, които са благодарение на собственика Иван Савидис. Те могат да си позволят да закупят по-скъпи и по пътя на логиката по-добри футболисти, но във футбола, много добре знаем, че това невинаги е гаранция за успех в определен мач. Левски трябва да обърне внимание на Куртич в средата на терена, който в същото време беше голмайстор на отбора през миналия сезон с 18 гола”, обясни наблюденията си бившият ас на “черно-белите”.

Бербатов сподели и впечатленията си от Левски. “В момента има голямо обединение на фенове и клуб. Станимир Стоилов успя да въведе нов ред и да създаде необходимата атмосфера за положителните резултати на отбора в последно време. Имайки предвид, че стадионът на Левски ще бъде пълен в първия мач, може да се постигне добър резултат преди реванша, всичко е възможно”.

Бербатов взе отношение и по казуса с публиката за двата двубоя. “Правилно е да няма гостуващи фенове. Колкото и да си говорим за ред и сигурност, на “Тумба” се усеща напрежение във въздуха”, каза още бившият национал.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Перо

    3 0 Отговор
    След дълга почивка на резервната скамейка селтика беше изритан като мръсно коте! Личи му омразата,но не може да види некадърността си!
  • 3 Левскар

    5 1 Отговор
    Гръцките българи-както наричат ПАОК в Гърция, имат по стойностен отбор! За жалост нямаме никакъв шанс! Все пак остава удовлетворението че независимо от всичко един български отбор ще отиде наоред! В Гърция по стадионите когато играе ПАОК, винаги се пее "Елада е до Ламия, оттам нататък е България"!

    Коментиран от #5

  • 4 Смешник

    3 0 Отговор
    Тоя пък кой го пита и дали е питал жена си преди да се изказва. Нали жена му не му позволила да остане на награждаванети за финала, смешник.
  • 5 Смешко

    5 4 Отговор

    До коментар #3 от "Левскар":

    Какъв Левскар си като пишеш нямаме никакъв шанс? Явно такъв със зурла.
  • 6 Муаха-ха-ха-ха...

    0 3 Отговор
    Тоя пиян ли е или друсан ? Левски ще ги бие и квартално отборче !

    Коментиран от #7

  • 7 Финал

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "Муаха-ха-ха-ха...":

    Както на финала ли😊.