Last news in Fakti

21 Юни, 2022 15:00 1 184 0

Неймар може да се присъедини към Ювентус

  • неймар-
  • псж-
  • ювентус

Новият спортен директор на ПСЖ Луис Кампос се е свързал с ръководството на торинския клуб и им е предложил да вземат под наем 30-годишния футболист

Неймар може да се присъедини към Ювентус - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Нападателят на Пари Сен Жермен Неймар може да се присъедини към Ювентус, според Calciomercato.it, цитиран от Спортал. Новият спортен директор на парижани Луис Кампос се е свързал с ръководството на торинския клуб и им е предложил да вземат под наем 30-годишния футболист. Отбелязва се, че ПСЖ е готов да плаща част от заплатата на бразилеца.

Френският клуб иска да облекчи ведомостта за заплатите и да се раздели с някои от скъпоплатените си играчи. Неймар, който е със заплата от около 50 милиона евро на сезон, е един от кандидатите за трансфер. Въпреки това, играчът каза на клуба, че не планира да напуска. 30-годишният Неймар играе за ПСЖ от 2017 година, преминавайки от Барселона за рекордните 222 милиона евро. Договорът му с парижани е до 2025 година. Бразилецът отбеляза 13 гола и направи 6 асистенции в 22 мача от Лига 1 през миналия сезон.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА