Last news in Fakti

7 Юли, 2022 16:03 1 901 7

Чисора: Нокаутирай ме в Темза или ще съжаляваш! Пулев: Този човек е мазохист

  • кубрат пулев-
  • дерек чисора-
  • бокс

Двамата бойци демонстрираха противоположна нагласа за мача

Кубрат Пулев и Дерек Чисора не изневериха на стиловете си по време на последната пресконференция преди реванша им на 9 юли в Лондон. Българинът показа много повече спокойствие и увереност в уменията си, докато британецът заяви, че ще продължи да се бие само срещу най-добрите боксьори.

Единственият начин, за да ме спреш, е да ме нокаутираш в Темза. Ако не си готов за това, тогава ще си изпатиш“, каза Чисора, а в отговор Пулев го обяви за „мазохист“.

„Кобрата“ демонстрира завидно спокойствие на масата и дори помоли промоутъра Еди Хърн да го погледне в очите и да му каже какво вижда. Той потвърди, че насреща си среща един спокоен и щастлив човек, като това е потвърдил и екипът му от София, който е снимал подготовката му.

Вярвам, че всеки човек заслужава втори шанс. И аз, като мъж на мъж, му предложих неговия втори шанс. Сега ще проверим кой от двама ни е по-добър от другия. Имаме много различни стилове и в събота ще видим кой се е подобрил повече“, сподели Кубрат.

Софиянецът също така се определи за боксьор с прецизността на хирург.

За изминалите 21 години никога не съм го виждал в толкова добра форма. Миналият път, когато гостувахме в Лондон, видяхме само 40% от него. Представете си сега още едни 60%“, каза на свой ред мениджърът на Кубрат Пулев - Ивайло Гоцев, визирайки COVID-инфекцията преди мача с Антъни Джошуа.

Еди Хърн отново заяви, че Дерек Чисора вече е задължен да спре да губи, а боксьорът му отговори, че няма да спре, докато чековете продължават да растат. Той дори подчерта, че за този мач ще изкара повече пари, отколкото за битката с Джоузеф Паркър.

Двамата тежкоатлети застанаха и за традиционната снимка след пресконференцията, но Дерек реши да си спретнат канадска борба, от която едва ги разделиха шестима охранители. Последната им среща сега ще е на кантара в петък, а в събота от 21:00 часа всички думи и закани ще останат на заден план, за да видим кой ще победи на ринга.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИМПЕРИАЛИСТ

    8 1 Отговор
    "....Двамата тежкоатлети застанаха и..."
    Авторченце, тежкоатлети са щангистите...

    Коментиран от #5, #6, #7

  • 2 само

    2 3 Отговор
    да не обърнеш гръб и да побегнеш пак из ринга, щото си единствения в историята, който го е правил.
  • 3 Нема такава простотия

    3 2 Отговор
    от мерене на органи между умствено изостанали.
  • 4 Реалист

    3 4 Отговор
    Мазохиста е пульо пулеф:) той обича все да го лопат кът тъпън:)
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.