Last news in Fakti

8 Юли, 2022 12:50 951 1

Директор в Калмар: Не знам нищо за трансфер на капитана ни в ЦСКА

  • калмар-
  • йорген петерсон-
  • цска-
  • оливер берг-
  • футбол

Вчера се появиха информации, че 28-годишният норвежец е трансферна цел на „червените” и привличането му е одобрено от селекционния съвет на клуба

Директор в Калмар: Не знам нищо за трансфер на капитана ни в ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

Спортният директор на Калмар Йорген Петерсон обяви, че не знае за интерес от страна на ЦСКА към една от звездите на тима Оливер Берг.

Вчера се появиха информации, че 28-годишният норвежец е трансферна цел на „червените” и привличането му е одобрено от селекционния съвет на клуба.

„Не, не знаем нищо по този въпрос“, коментира Петерсон пред Barometern на въпрос за евентуелен трансфер на Берг в ЦСКА.

Халфът е капитан на Калмар, като от началото на сезон в Алсвенскан има 12 мача и 3 гола.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вие наред ли сте

    1 0 Отговор
    Хахаха вие нормални ли сте Гришата да даде 1М за играч? Гришата взема Лазар, Шопов, Бамба, Бизон и други свободни агенти. А за Кайседо трансфермаркет се поправиха и продажната цена е 2.5 милиона евро.