Last news in Fakti

10 Юли, 2022 12:13 1 288 0

Ман Сити увеличава тройно заплатата на Фоудън

  • фоудън-
  • пеп гуардиола-
  • манчестър сити

В предни позиции Гуардиола ще разчита на новия си централен нападател Ерлинг Холанд

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола ще разчита на различна атака през новия сезон, но едно име остава константа - Фил Фоудън. Английският национал, както и съотборникът му Родри, са получили предложения за нов договор, предава sportal.bg.

Клубът вече има устна договорка с Фоудън за новия контракт, според който заплатата му ще се увеличи тройно. Според “Сън” той ще получава по 200 000 лири на седмица. Възнагражданието е свързано както с развитието му, така и с по-голямата роля, която ще изпълнява през новия сезон.

“Гражданите” вече продадоха Габриел Жезус на Арсенал, а се очаква да се разделят и с Рахийм Стърлинг, който ще премине в Челси. В предни позиции Гуардиола ще разчита на новия си централен нападател Ерлинг Холанд, както и на аржентинския талант Хулиан Алварес.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА