Last news in Fakti

10 Юли, 2022 16:08 949 9

Божинов: Левски ще отстрани ПАОК

  • валери-
  • божинов-
  • левски-
  • паок

Нападателят призова Димитър Бербатов и Борислав Михайлов към обединение

Валери Божинов е сигурен, че Левски ще отстрани ПАОК в Лигата на конференциите. Нападателят на Септември отказа да сподели очакванията си към спрягания за треньор на националния отбор по футбол Млдаен Кръстаич, но призова Борислав Михайлов и Димитър Бербатов.

"Мнението ми за Младен Кръстачи ще го споделя пред Борислав Михайлов. Аз много ценя Михайлов и го уважавам, както уважавам Димитър Бербатов, Мартин Петров и Стилян Петров. Аз съм против разделението между тях. Представете си тези две сили обединени за доброто на България. Обединението прави силата", сподели той в интервю за БНТ.

36-годишният реализатор поясни новата си роля в клуба и похвали младите футболисти в отбора.

"Нашият клуб е направен изцяло от българчета. Аз съм най-старият. Ако тези момчета правят това, което иска старши треньорът, догодина Септември ще има футболисти, които ще облекат националната фланелка. Не трябва да се търсят само чужденци. Шест месеца работим със Славко Матич. Той изисква да се контролира играта, да се играе с топка, да се правят двете фази - защита и атака и да се пресира. Много тичане, борба, сълзи и пот. Моята роля в отбора е да помагам извън терена и на терена. Много съм дал на футбола и ще продължавам да давам", категоричен бе той.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЖОРО

    6 1 Отговор
    БЛАЖЕННИ СА ВЯРВАЩИТЕ.
  • 2 Браво Божинка

    7 1 Отговор
    Като те чуе човек как говориш,ностава с убеждението че си бил боксьор през целия си живот!

    Коментиран от #4

  • 3 681

    4 1 Отговор
    Малко коте....смях голям
  • 4 антрашпиц

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "Браво Божинка":

    .......и естествено възниква въпросът : Кой е по-умен ?- Божинов или Пулев .......
  • 5 Тома

    3 2 Отговор
    Божи гол каквото каже става обратно както целият му живот
  • 6 Хаха

    4 2 Отговор
    Тоя на какви гъби е, че ръси такива умнотии - Подуяне да отстрани ПАОК!? Нали ги видях срещу числото колко са "дъ бест"! Аз лично трудно се сещам за по-бавно мислещи и разиграващи халфове от Краев и Кръстев! Бавни, мудни, играят футбол от 70-те години! Числото ги надигра с човек по-малко, благодарение на по-бързите си крила, които направиха смешни беговете на сините! Иначе халфовете им същите, като на
    Подуяне - бавни, лесни за блокиране, грешни пасове, много брак... На всеки малко по-мислещ зрител, а не фен, ултрас, лумп.ен, веднага би му светнало от този мач, че Подуяне е един медиен балон под налягане, с никакви шансове срещу ПАОК...

    Коментиран от #7, #8

  • 7 Нали

    0 1 Отговор

    До коментар #6 от "Хаха":

    Шибнаха Ловеч за купата, бавните.

    Коментиран от #9

  • 8 Съгласен

    3 0 Отговор

    До коментар #6 от "Хаха":

    Поздравления за коментара. Бих добавил, че Кръстев е на върха на възможностите си, и Левски за него ще бъде върхът на кариерата му. А Краев какво да го коментираме, в него няма нищо футболно, само тичане, блъскане и пас на 10 метра. Как го повикаха в националния не знам. Явно Наско се е надявал да вземе за него 50-60 хиляди евро. Ама баламите намаляха.
  • 9 антрашпиц

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "Нали":

    Ловеч не е мерило за нищо вече. ПАОК не ще ги смсчкат, а ще ги ВАЛИРАТ направо.