Last news in Fakti

13 Юли, 2022 19:33 755 1

БФС поднови кампанията с глобите срещу елитните клубове

  • бфс-
  • цска-
  • левски

ЦСКА е с най-солена санкция след първия кръг

БФС поднови кампанията с глобите срещу елитните клубове - 1
Снимка: БГНЕС

Новият шампионат в Първа Лига официално започна през изминалия уикенд, а ето, че вече имаме и първите санкции от Дисциплинарната комисия към БФС.

ЦСКА оглави своеобразната класация с глоба в размер на 2 000 лв. след домакинството на Арда Кърджали. Това е сумарно за две провинения - нецензурни скандирания и употребата на лазерни средства.

Левски се нареди на втора позиция с глоби в общ размер от 1 300 лв., а с по 1 000 лв. ще олекнат още Спартак Варна, Локомотив София, ЦСКА 1948 и Хебър Пазарджик.

Трима души ще пропуснат втория кръг в шампионата поради наказания. Това са Кристиян Пешов от Септември София, Стефан Цонков от ЦСКА 1948 и Милен Желев от Арда Кърджали.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тояга

    0 0 Отговор
    Требе за тези хрантутници и АлХохолици! Дебела!