Last news in Fakti

28 Юли, 2022 19:33 2 159 3

Григор Димитров разкри защо е пропуснал последните няколко турнира

  • григор димитров-
  • citi open

Българинът отпадна от Уимбълдън още на старта през юни

Григор Димитров разкри защо е пропуснал последните няколко турнира - 1
Снимка: БГНЕС

Григор Димитров не е излизал на корта от края на юни насам, когато се отказа от мача си срещу Стив Джонсън на Откритото първенство на Великобритания поради контузия, а в интервю за стрийм канала на Citi Open призна и причината за последвалите откази от състезания.

Взех си добра почивка – може би една от първите, в които наистина си починах. Чувствах се много добре за около десет дни. Имах много неприятен мач на Уимбълдън, получих травма. В такива моменти трябва да слушаш тялото си – исках да обърна тези негативни мисли и чувства, които ме спохождаха в нещо по-позитивно и вълнуващо. Казах си „Вземи си малко време, виж как се чувстваш“, каза българинът, цитиран от Sportal.

В момента „Гришо“ заема 18-тото място в ранглистата на ATP и планира да се завърне на корта именно на въпросния турнир в САЩ.

През годините Димитров често си е патил от контузии, които са го лишавали от отлични възможности за спечелване на различни трофеи. Последната му титла дори датира от 2017 г. и то от „Мастърс“ турнира в Синсинати. Общо той има 8 отличия, като последният му финал бе през 2018 г. в Ротердам.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Раданч Татлъту

    5 3 Отговор
    Страда от хронична гришня?🦧🐮🦧
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Опа

    3 1 Отговор
    Иали са го в гришливото дупи