4 Август, 2022 09:52 1 145 0

Боб Аръм: Фюри иска да се сблъска с победителя от Усик - Джошуа

  • боб аръм-
  • тайсън фюри-
  • олександър усик-
  • антъни джошуа-
  • бокс-
  • спорт

Фюри вече обяви край на кариерата си през април, след като победи Дилиън Уайт, но все още държи пояса в WBC и очакванията са да промени решението си

Боб Аръм: Фюри иска да се сблъска с победителя от Усик - Джошуа - 1
Снимка: БГНЕС

Шефът на промоутърската компания Топ Ранк Боб Аръм е убеден, че Тайсън Фюри ще се завърне на ринга за двубой срещу победителя от мача-реванш между украинеца Олександър Усик и британеца Антъни Джошуа. Фюри е шампион във версия WBC и мечтае да стане абсолютен шампион.

В същото време Усик е носител на поясите във версии WBA, WBO, IBF и IBO, които ще бъдат заложени в реванша срещу Джошуа на 20 август в Джеда, Саудитска Арабия.

“Дълбоко в душата си зная, че Фюри иска да се сблъска с победителя в този двубой. Не вярвам, че иска да се оттегли преди да се реши въпросът за абсолютен шампион. Чакаме изхода на мача, а след това Тайсън ще има думата”, коментира Аръм.

Фюри вече обяви край на кариерата си през април, след като победи Дилиън Уайт, но все още държи пояса в WBC и очакванията са да промени решението си.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА