Last news in Fakti

9 Август, 2022 23:33 1 470 4

Дерек Чисора към Тайсън Фюри: Обади се на мама и тате и ми пращай документите, кучко (ВИДЕО)

  • дерек чисора-
  • тайсън фюри-
  • бокс

Изглежда битката между двамата е гарантирана

Дерек Чисора към Тайсън Фюри: Обади се на мама и тате и ми пращай документите, кучко (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Дерек Чисора изглежда приема с охота предизвикателството на Тайсън Фюри, като публикува кратко видео в социалните мрежи, за да отговори на заканата му за трилогия.

Тайсън, спри да говориш глупости, приятел. Обади се на мама и тате. Мама е Франк Уорън, тате е шибаният Боб Аръм. Кажи им, че искаш да се видим и ми прати документите, кучко“, каза „Войната“ в профила си в Twitter.

Ден по-рано „Циганския крал“ реши да хвърли ръкавицата към Чисора, като заяви, че иска трилогия срещу него.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фюри е явно най във Тежка

    0 0 Отговор
    Щом победи Кличко и Дионте лайлдър беше със 47 - 1 или на 2 загуби значи този негро е като нашия Пулйо се изхвърля и лсеки път зарезил и чернйо не е по далече
  • 2 Фюри

    1 0 Отговор
    Тоя Чисора не беше ли един където Кобрата го бе млатил преди известно време. Сега юли, мисля Чисора го победи, но със съдийско решение, но в общи линии Чисората си е точно от калибъра (и акъла) на Кобрата. Едва ли ще има изненади ако има мач с Фюри.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Мека Ръкавица

    1 0 Отговор
    Чисора е от слабите боксьори, Пулев го беше победил, а в реванша победи с доста късмет, но все пак срещу слабия Пулев е нормално, по слаб е само брат му Тервел