Last news in Fakti

17 Август, 2022 19:33 1 064 2

При продажба Манчестър Юнайтед ще се нареди до някои от най-големите сделки изобщо в света

  • манчестър юнайтед

Семейство Глейзър не мисли да се разделя току така с най-ценната си придобивка

При продажба Манчестър Юнайтед ще се нареди до някои от най-големите сделки изобщо в света - 1
Снимка: Shutterstock

Манчестър Юнайтед без съмнение е една от най-големите спортни марки в света и по тази причина раздялата на семейство Глейзър с клуба няма да е толкова проста, колкото голяма част от привържениците на клуба може би си представят.

Independent пише в днешното си издание, че цената, която се очаква да достигне английският гранд при продажбата си би била около $6 млрд.

Никога преди спортен тим не е сменял собствеността си срещу подобна сума, като дори изобщо в света на бизнеса са рядкост подобни колосални сделки. За сравнение през 1989 г. Sony става собственост на Columbia Pictures срещу $4,8 млрд.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пръц

    1 4 Отговор
    Манчо отдавна не може да напъни стадиона си с фенове,дори и на мачове за купата.Тия няма да станат шампиони в следващите 100 години ако ще и да ги купи Бойко Борисов.

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.