Last news in Fakti

21 Август, 2022 21:36 772 0

Фиорентина се скъса да пропуска срещу намаления състав на Емполи

  • емполи-
  • фиорентина

Нападателите на Винченцо Италиано уцелиха вратата само два пъти от 16 удара

Фиорентина се скъса да пропуска срещу намаления състав на Емполи - 1
Снимка: БГНЕС

Емполи и Фиорентина завършиха 0:0, като това е поредният мач без голове във втория кръг от Серия А след доста по-резултатното начало на сезона.

Себастиано Луперто бе изгонен в средата на второто полувреме от състава на домакините, но това не се оказа от особена полза за „виолетовите“, тъй като те така и не успяваха да уцелят вратата. Само в два от 16-те си опита нападателите на Винченцо Италиано предизвикаха Винчецо Викарио, но това не бе достатъчно, за да бъде преодолян.

Фиорентина все пак добави точка към актива си с надеждата, че ще започне серия без поражения, докато Емполи ще търси първи успех най-рано след седмица срещу Лече.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА