Last news in Fakti

21 Август, 2022 22:37 975 0

Виляреал си тръгна с пълен комплект точки от „Метрополитано“

  • атлетико мадрид-
  • виляреал

Нервите отново взеха превзе в лагера на Атлетико Мадрид

Виляреал си тръгна с пълен комплект точки от „Метрополитано“ - 1
Снимка: БГНЕС

Атлетико Мадрид инкасира загуба с 0:2 от Виляреал в дербито на втория кръг в испанската Примера Дивизион, като това се превърна в първи успех в кариерата на Унай Емери над Диего Симеоне.

Попаденията станаха дело на Йереми Пино в 73' и Жерар Морено в 98' по идентичен начин, но от двете страни на вратата на Ян Облак.

По традиция нервите отново взеха превес за „дюшекчиите“, защото Нахуен Молина реши да удари с юмрук съперников играч в добавеното време и бе пратен да се къпе малко по-рано от останалите си колеги.

При гола на Морено пък се стигна до нова разправия между играчите, защото нападателят изразяваше радостта си пред камерата зад вратата на Облак, а словенецът реши, че се търси провокация срещу агитката на гостите, което може би не бе чак толкова далеч от истината.

Ако оставим скандалите настрана, трябва задължително да отбележим едно спасяване на Херонимо Рули при 0:1, когато стражът трябваше да скача с плонж в собствената си мрежа, за да извади една невероятна топка на Матеуш Куня, оправена с глава. Повторенията показаха, че топката е може би 99% във вратата, но поради липсата на системата „ястребово око“ трябваше да се доверим на преразглеждането от ВАР, че няма гол в тази ситуация.

Виляреал така вече може да се похвали с пълен актив от точки и все още нито един допуснат гол във вратата си, докато Атлетико Мадрид не ни убеждава, че се намира в оптимална форма за началото на кампанията в Ла Лига.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА