Last news in Fakti

21 Август, 2022 23:48 1 240 0

Милан открадна точка от дербито с Аталанта

  • аталанта-
  • милан

„Росонерите“ бяха изоставащи в резултата в продължение на почти 40 минути

Милан открадна точка от дербито с Аталанта - 1
Снимка: БГНЕС

Аталанта и Милан завършиха 1:1 в дербито на втория кръг от италианската Серия А след един особено наелектризиран откъм емоции и нерви мач.

Руслан Малиновский изглежда отговори на спекулации за своето бъдеще с попадението си в 29', докато Исмаел Бенасер реализира един страхотен гол от дистанция с помощта на гредата в 68'.

Берат Джимсити междувременно се забърка в две много спорни ситуации. При едната той се опита да изкара червен картон на Тео Ернандез заради един сблъсък с французина, а при другата искаше нещо подобно и за Дивок Ориги, защото белгиецът опита да стреля в наказателното поле, но бе изпреварен от албанеца до топката и замахът отиде в прасеца на защитника. В резултат Джимсити обаче си изкара жълт картон и получи контузия.

Шампионите е видимо, че ще имат нужда от адаптация след множеството кадрови промени през лятото, докато „бергамаските“ изглежда отново ще са един от най-трудните съперници за грандовете в Италия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА