Last news in Fakti

22 Август, 2022 20:03 836 0

В ЦСКА 1948 работят по новия договор на Ивайло Чочев

  • ивайло чочев-
  • цска 1948

Това би сложило край на спекулациите за бъдещето му

В ЦСКА 1948 работят по новия договор на Ивайло Чочев - 1
Снимка: БГНЕС

Ивайло Чочев без никакво съмнение е футболистът на сезона до този момент в Първа Лига, а това изглежда е накарало ръководството на ЦСКА 1948 да си гарантира услугите му за дълги години наред, като му предложи нов договор, по информация на БТА.

29-годишният плеймейкър е обвързан с „армейците“ само до края на настоящата кампания, така че подобни преговори дори можем да отчетем, че са закъснели.

Чочев има 8 гола в 6 мача от старта на кампанията, като до момента е пропуснал да се разпише единствено срещу Хебър, а в първия кръг срещу Левски бе с контузия и не взе участие.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА