Last news in Fakti

22 Август, 2022 21:30 1 390 0

Рома даде свидна жертва за поредния успех с 1:0

  • рома-
  • кремонезе-
  • николо дзаниоло

Жозе Моуриньо едва ли ще е особено доволен от контузията на една от своите звезди

Рома даде свидна жертва за поредния успех с 1:0 - 1
Снимка: БГНЕС

Рома триумфира с 1:0 в предпоследния мач от втория кръг на Серия А срещу Кремонезе, но не и без да даде свидна жертва.

Николо Дзаниоло се контузи в края на първото полувреме, когато след сблъсък с Лука Лочошвили се озова на земята в агония, държейки се за лявото рамо. Той бе изнесен на носилка с опасения за счупена ключица, но тепърва предстои да бъде прегледан в болница, за да се прецени състоянието му.

Единственото попадение междувременно стана дело на Крис Смолинг, който продължава да гради името си в Рим, като един от най-добрите централни защитници в шампионата.

Това е втора поредна победа с минимален резултат за „римските вълци“, което е съвсем по вкуса на Жозе Моуриньо.

Проблемът обаче за „Специалния“ е, че може да изгуби за дълго време Дзаниоло, а снощи стана ясно, че Джорджиньо Вайналдум е счупил крак и няма да играе повече през календарната година.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА