Last news in Fakti

26 Август, 2022 10:27 1 680 9

Саша Илич си имал български съветник, който обаче не работи в ЦСКА

  • саша илич-
  • футбол-
  • цска-
  • иван иванов

Става въпрос за бившия защитник на „червените“ и настоящ наставник на ДЮШ на Славия Иван Иванов

Саша Илич си имал български съветник, който обаче не работи в ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич си има български съветник, който обаче не работи в клуба, съобщава БЛИЦ. Това е човек, подал му ръка при пристигането му у нас.

Става въпрос за бившия защитник на „червените“ и настоящ наставник на ДЮШ на Славия Иван Иванов. Любопитното е, че Русия е официално такъв и на новия селекционер на България Младен Кръстаич.

Връзката между тримата е Партизан, където всички са играли. Саша е не само бивш футболист, но и голяма легенда на „гробарите“. Когато в тима идва Иванов, двамата с Илич стават приятели.

„Често се чуват по телефона. Виждат се по-рядко. Иван постоянно дава съвети за Илич за съперниците на ЦСКА в първенството. Помогна му при адаптацията в първите седмици, след като Саша пое „червените“.

Сръбският специалист обаче нямаше поводи за радост снощи, когато воденият от него отбор не успя да влезе в груповата фаза на Лигата на конференциите.

ЦСКА отпадна след 1:0 в София срещу Базел и 0:2 в Швейцария.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Гост

    4 0 Отговор
    Поредното безславно отпадане от отбор, който макар и име в Европа беше "готов" на футболен език. Причината - неможачите, събрани от цял свят в ЦСКА! Няма как да си сам срещу вратаря и вместо логично да нанижеш гол, да спъваш левия в десния си крак! Ако искат наистина да направят нещо в отбора, трябва да започнат от ДЮШ, като в отборите се привличат можещи и желаещи да се развиват деца, а не децата на тоя и оня, близки до ръководството или други извънфутболни фактори! Ако се поставят стабилни основи, гръбнакът на отбора трябва да е 4, 5 футболисти от нормално работеща школа,, още толкова от други български школи, ако и там се работи нормално и най-много 3, 4 наистина класни чужденци!, В момента в отбора такива няма, само донякъде Илич, норвежеца и капитана, но и те са далече от понятието "класни"!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 кУмУнист

    4 2 Отговор
    3 гола за 2 мача и то все на Базел. Великия Литекс без купа, втори в шампионата и в групите не влезе, абе голяма работа сте, с право може да се бъзикате с Левски все пак играхте мач повече, е купата е синя но. А сега какво следва, на 29ти ще играят припок 1948 срещу припок -София и ако първите припоци бият вторите, то ганеца ще ги затрие отново и ще си върне Литекс у Ловеч където му е мястото.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 кУмУнист

    3 1 Отговор
    Вече и припок ли е забранена дума в червения писквил.
  • 8 кУмУнист

    4 2 Отговор
    Оранжевите мисирки трият фактите за Литекс.
  • 9 орцето

    0 0 Отговор
    Сръбина няма съветник !!! Този , който командва е ДГ , а той има съветник - един гърмян и изгонен от "Армията " !!! а , сръбчето е куклата дето играе ролята на мотащ се край тъч линията !!! Дано да съм ясен !!!