26 Август, 2022 12:12 792 0

Хамилтън вярва, че е близо до първата си победа за годината

  • луис хамилтън-
  • формула 1-
  • спорт-
  • гран при на белгия

В момента Хамилтън е в най-дългата серия без победа в кариерата си във Формула 1 - поредица, която се простира от Саудитска Арабия миналия декември

Хамилтън вярва, че е близо до първата си победа за годината - 1
Снимка:

Луис Хамилтън вярва, че най-накрая се доближава до постигането на първата си победа за годината преди Гран При на Белгия този уикенд.

В момента Хамилтън е в най-дългата серия без победа в кариерата си във Формула 1 - поредица, която се простира от Саудитска Арабия миналия декември. Но 37-годишният състезател, който е печелил поне едно състезание във всяка година, в която се е състезавал във Формула 1, е уверен, че и през 2022 г. ще спечели състезание.

Хамилтън, който беше втори в Унгария, сподели:

„Ние се подобряваме, имаме тази последователност в последните състезания и голям напредък, който отборът прави, всички се движим заедно напред."

„Колата се превръща все повече в състезателна кола, като вече не е това, което беше в началото на годината!", заяви британецът.

„Последното състезание беше най-доброто представяне, което сме имали досега. Това за нас беше огромен тласък, че можем да намалим тази разлика. Естествено ще бъде трудно, ще държим главите си наведени. Другите момчета вършат страхотна работа, но вярвам, че можем да намалим разликата.“

Хамилтън също така казва, че няма планове да се отказва от спорта.

„Имам още много за постигане тук. Може би не толкова много лични рекорди, но все пак има много работа с отбора. Все още съм дълбоко влюбен в спорта.", завърши седемкратният световен шампион.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА