Last news in Fakti

26 Август, 2022 20:33 1 393 0

Барселона уреди картотеката на Кунде след нови преговори с Ла Лига

  • жул кунде-
  • барселона

Французинът вече може да запише и официалния си дебют

Барселона уреди картотеката на Кунде след нови преговори с Ла Лига - 1
Снимка: БГНЕС

Дебютът на Жул Кунде за Барселона продължава да се бави поради финансовите неуредици на клуба спрямо правилата на УЕФА и Ла Лига. Жерар Морено обаче твърди, че днес е постигнал пробив в преговорите с испанската федерация, за да може новото попълнение на „каталунците“ най-накрая да получи картотека.

23-годишният френски национал пристигна от Севиля срещу €50 млн. в края на юли, но пропусна първите два мача за „Барса“.

Смяташе се, че отборът ще бъде принуден да продаде играчи преди да може да регистрира Кунде, но изглежда, че Жоан Лапорта е показал нужните документи, с които е доказал баланса в бюджета.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА