Last news in Fakti

29 Август, 2022 21:33 980 0

Галиани призна, че е предложил на Дибала да играе за Монца

  • пауло дибала-
  • адриано галиани-
  • монца-
  • рома-
  • ювентус

Аржентинецът обаче е отказал офертата

Галиани призна, че е предложил на Дибала да играе за Монца - 1
Снимка: БГНЕС

Пауло Дибала се превърна в едно от най-дискутираните имена в италианския футбол през лятото, след като договорът му с Ювентус изтече, а впоследствие се озова в Рома на Жозе Моуриньо. Оказва се обаче, че той е имал възможност да се присъедини към новака в Серия А - Монца.

Президентът на клуба - Адриано Галиани, признава пред CorSera, че е разговарял с аржентинеца, за да го убеди да дойде в скромния му, но амбициозен проект. Той обаче е отказал с аргумента, че му се играе в евротурнирите.

„Римските вълци“ в момента са със статут на действащ шампион в Лигата на конференциите, а от тази кампания ще се борят за Лига Европа. Те дори са в една група с родния Лудогорец.

Монца от друга страна ще се бори за оцеляването си в своя първи сезон в елита. Задачата ще бъде преследвана в гостуване именно срещу Рома на 30 септември.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА