Last news in Fakti

30 Август, 2022 20:37 1 517 3

Цветомир Найденов взима голмайстора на Черно море в ЦСКА 1948

  • евгений сердюк-
  • черно море-
  • цска 1948-
  • цветомир найденов

Собственикът на „армейците“ изглежда иска да реши въпроса с централния нападател

ЦСКА 1948 ще се подсили с нов централен нападател в лицето на голмайстора на Черно море - Евгений Сердюк. Това става ясно от публикация на финансовия благодетел на „армейците“ - Цветомир Найденов.

Украинецът се превърна в един от най-добрите реализатори в родния шампионат, откакто облече екипа на „моряците“ и съвсем логично привлича вниманието на грандовете в елита.

„Армейците“ видимо имат проблем с ролята на централния нападател, след като от началото на сезона има само трима реализатори за тима - Ивайло Чочев, Георги Русев и Ангел Бастунов.


Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БОРБАТА ЗА ТИТЛАТА

    3 1 Отговор
    ЩЕ Е МЕЖДУ ЛУДОГОРЕЦ И ЦСКА 48...СРЕЩУ ПАРАТА НЕ СЕ РИТА...
  • 2 Цека

    4 3 Отговор
    Тия не са армейци а авиатори
  • 3 крада от Божков и съм богат

    8 0 Отговор
    Те и Шампионската лига ще влязат 1948, на стадиона в Бистрица ще гледаме отбори от сорта на Реал М., Байерн М., Ливърпул, Барселона и тн, а как ще стигнат до този стадион си е техен проблем, да си потрошат бусовете по пътя за Бистрица....