1 Септември, 2022 11:20 1 637 4

Юрген Клоп: Тази победа ще я помним дълги години

  • ливърпул-
  • юрген клоп-
  • нюкасъл-
  • висша лига-
  • футбол

Това е най-добрият начин да спечелиш такъв футболен двубой

 Юрген Клоп: Тази победа ще я помним дълги години - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Ливърпул Юрген Клоп беше дсота превъзбуден след инфарктната победа с 2:1 над Нюкасъл. "Мърсисайдци" спечелиха с гол в 8-ата минута на добавеното време.

"Това е най-добрият начин да спечелиш такъв футболен двубой. Наистина съм щастлив, защото беше труден мач, в който и двата отбора играха доста агресивно в защита.

Имахме огромна, огромна нужда от тази победа и затова ще я помним дълги години. Преди време бихме с 3:2 Нюкасъл пак с късен гол - на Дивок Ориги. Не съм 100% сигурен, че всички вярваха в победата до края, но отново показахме, че за нас всичко е възможно.

Дори преди да получим гола, изглеждахме малко отчаяни в някои ситуации. В крайна сметка стигнахме до обрат и то с какъв прекрасен гол на рожденика Карвальо. За него това е второ попадение. Той фантастично момче, дано продължава да изкачва върхове", заяви Клоп.

20-годишният Фабио Карвальо влезе в историята като най-младия играч на Ливърпул, донесъл победа на отбора във Висшата лига с гол след 90-ата минута.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    1 7 Отговор
    Играха до гол за Ливърпул, вместо 5 минути продължение цели 8.

    Коментиран от #2

  • 2 честен ционист

    0 3 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Бе то там и бройката на тъчовете предварително се знае, ти един резултат за препиране на малко пари ли няма да могат да договорят. Все едно да продаваш пици у твойто кръчме с кренвирш и да викаш, че е пеперони.

    Коментиран от #3

  • 3 Про100 100

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "честен ционист":

    Истината е че силните ги подпират яко. Само някой да се люшне и дузпа😃😃😃😃Ювентус е най яркия пример, но и Байерн Мюнхен не им отстъпва.
  • 4 Ще помните

    1 0 Отговор
    съдията. Пак