Last news in Fakti

1 Септември, 2022 15:33 1 990 4

България отново остана без национален селекционер

  • николай желязков-
  • българия-
  • световно първенство

Провалът на Световното първенство изглежда е огорчил старши-треньора

България отново остана без национален селекционер - 1
Снимка: БГНЕС

Българският национален отбор по волейбол отново ще остане без селекционер, след като днес при завръщането си от Световното първенство в Полша Николай Желязков призна, че ще подаде оставка, пише БНТ.

„Лъвовете“ записаха най-слабото си представяне на Мондиала от всичките рекордни 19 участия до този момент в турнира. Страната ни загуби с по 3:0 мачовете с Полша и САЩ, а срещу аутсайдера Мексико стигна до поражение с 3:2.

Желязков изглежда се счита за отговорен, че не е успял да изкара максимума от тази група играчи, макар да призна по-рано, че е доволен от подготовката преди „трикольорите“ да заминат за Катовице.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    13 1 Отговор
    Същото като футбола и БФС! Закривай и всичко отначало! Ние ще гледаме художествена гимнастика докато сте готови за ‘нещо’!
  • 2 Анджело

    13 0 Отговор
    Че кой треньор иска да работи против репутацията си с тез лъвове-миндили?
  • 3 Голем смех

    12 0 Отговор
    Изложиха се здравата.
  • 4 Огорчен?

    4 0 Отговор
    Треньорът бил огорчен? Той сега ли разбра, че не е за този пост. На клубно ниво не можа толкова години да се докаже, ама нали президента-далавераджия му е "рода" и хоп спечели "конкурса". Да взимат чужденец, ама не пенсионер, че играем старомоден волейбол от преди 30 години.