Last news in Fakti

2 Септември, 2022 08:30 869 1

Лудогорец е завишил сериозно офертата си за бразилски халф

  • нонато-
  • футбол-
  • лудогорец-
  • халф-
  • оферта

Изданието твърди, че "орлите" предлагат 1.7 млн. евро на Интернасионал Порто Алегре за 70% от правата на 24-годишния футболист

Лудогорец е завишил сериозно офертата си за бразилски халф - 1
Снимка: БГНЕС

Лудогорец е завишил сериозно офертата си за бразилския халф Нонато, пише "О Диа". Изданието твърди, че "орлите" предлагат 1.7 млн. евро на Интернасионал Порто Алегре за 70% от правата на 24-годишния футболист. Шампионите от доста време имат интерес към офанзивния полузащитник, който да замени продадения в Атлетико Паранаензе Алекс Сантана.

Нонато е собственост на Интернасионал, но е отдаден под наем на Флуминензе до края на календарната година. Клубът е готов да го продаде в България, но самият играч наскоро обяви, че за него приоритет е постоянен трансфер във Флу.

По силата на договора между двата клуба Флуминензе може да изравни офертата на Лудогорец, но според "Uol Esporte", предложението на клуба не удовлетворява гранда от Порто Алегре.

Така в крайна сметка Нонато може да се съгласи на трансфер в Лудогорец и да акостира в Разград.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Синята Лавина

    1 2 Отговор
    Какви шампиони са тия зелени аборигеми? Колко пъти ще купувате съдий, палячовци незнайни? И парите не са всичко Кирчо!