3 Септември, 2022 13:03 2 434 15

ЦСКА къса договора на Йомов, ако вината му се докаже

  • георги йомов-
  • цска-
  • допинг

Крилото така или иначе може да бъде лишено от състезателно права за години наред

ЦСКА къса договора на Йомов, ако вината му се докаже - 1
Снимка: БГНЕС

Кариерата на Георги Йомов е заложена на карта, след като бе уличен в употребата на забранени стимуланти. Договорът му с ЦСКА дори може да бъде прекратен, според вестник „България Днес“.

Нападателят е застрашен с лишаване от състезателни права за период от 4 години, ако се окаже, че е бил наясно с приеманите вещества с цел подобряване на физическото му състояние.

Йомов в момента е на 25 години, което все пак дава някаква надежда, че би могъл и да се завърне в игра, но 48 месеца извън терените надали биха му се отразили особено добре. А и ще му се наложи да търси кариера на друго поприще, ако остане без работа.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Червен Младост

    18 1 Отговор
    Махайте го тоя докато е време, от както се хвана с някаква чалгарка Дария започна да се друса (шмърка амфети и кока)

    Коментиран от #12

  • 2 Хахо

    17 1 Отговор
    В чалгата има нужда от попълнения, тъй че да звънне на Митко Пайнера. Някое дуетче с Ария напр. В краен случай ще го вземат за шофьор или озвучител. И без това футбола само му пречеше на нощния живот в последно време..
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Светла

    10 1 Отговор
    Тая неговата се прибирала в 4-5:00 през ноща и го събуждала с крясъци, че трябвало да ,,тупат,, той луд ли бил да спи, а тя била ,,направена,, и тн
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Малка подробност

    8 1 Отговор
    А, Йомов дали знае, че приятелката му ,,Ария,, всъщност е Мария Цветкова и се е предлагала на бизнесмени, мутри и заможни роми, даже има и дете от единият син на милионера Динев....
  • 9 Мариела ,,Г,,

    8 1 Отговор
    Гошо Йомов уж бил спрял да пудри носа, но това рязко спиране му се отразило на тялото, мускулатурата му започнала да се топи и за това се е стигнало до употреба на забранени субстанции
  • 10 Продажници

    2 6 Отговор
    или сте с момчето или против него, типично лицемерно селско поведение!

    Коментиран от #13, #14

  • 11 К.К.

    3 1 Отговор
    Да се очаква скоро следващия надрусан футболист зад волана.
  • 12 ЙОМОВ Е СЛАБ 1 НА 1

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Червен Младост":

    ЦСКА намериха качествен халф в лицето на Норвежеца. Карето защита е на добро ниво. За централен нападател се конкурират двама нелоши нападатели. НО ОСТАНА ДА СЕ КУПЯТ ДВЕ КРИЛА, КОИТО ДА СА БЪРЗИ, ТЕХНИЧНИ И ОСТРИ. Фланг, който да пробива сгъстена отбрана с игра един на един, точно такъв тип крила трябва да бъдат привлечени на "Армията"!
  • 13 Семерджиев номер:2

    1 1 Отговор

    До коментар #10 от "Продажници":

    Момчето обича повече амфетите и чалгата от футбола, ако вместо да шмъркаа играеше добре щеше да е друго....
  • 14 Припок

    0 1 Отговор

    До коментар #10 от "Продажници":

    Ко каза ко
  • 15 фен на Левски

    0 0 Отговор
    Жалко за момчето. Това беше последният футболист от български произход , който притежаваше острота , и скорост. Другите напомнят на Унгарски Тежковози (порода коне) , докато се засилят да хванат охлюва , и той се шмугнал в храстите. То за това и нямаме вече национален отбор , и успехи. Колкото да зобенето - всички зобят . Спорт на високо ниво без зоб , е само физкултура . Между зобенето се правят паузи , защото иначе изгаря организма . С което се обясняват върхови резултати , и спадове във формата . Кондиката е там , че първо трябва да се работи много , да се покажат резултати , и зоба да ти даде тези 20% с които да стигнеш до големите спортни успехи. Големите отбори дори си имат свои лаборатории , допингова програма , кога , и колко да се назобят , според важността на мачовете , и програмата . Сменят кръвта на състезателите и тк. нт.