Last news in Fakti

3 Септември, 2022 19:03 877 0

Тотнъм с труден успех в „Лондонското дерби“

  • тотнъм-
  • фулъм

„Шпорите“ потрепериха до самия край за трите точки

Тотнъм с труден успех в „Лондонското дерби“ - 1
Снимка: БГНЕС

Тотнъм спечели „Лондонското дерби“ срещу Фулъм с 2:1, като за пореден път „котиджърс“ затрудниха сериозно един от фаворитите във Висшата лига.

Пиер-Емил Хойберг вкара първия гол в 40', а в 75' Хари Кейн удвои с поредното си попадение.

Александър Митрович върна гостите в мача с красиво изпълнение в 83', за да продължи да изумява с представите си в елита на Англия.

Ришарлисон пък реши да се поизложи в последните секунди на редовното време. Бразилецът смяташе, че е вкара първия си гол с екипа на „шпорите“ и реши да отпразнува изпълнението си, като хвърли тениската във въздуха и заскача екзалтирано пред трибуните. Проверка на ВАР обаче доказа, че той е в очевидна засада и вместо с гол той ще трябва да се задоволи само с жълт картон.

Отборът на Антонио Конте все пак събра актив от 14 точки и вече диша във врата на градския си съперник - Арсенал, докато Фулъм остава с 8 пункта.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА