Last news in Fakti

4 Септември, 2022 19:33 2 160 1

Извънредно събрание на Съдийската комисия в Англия заради влошаващите се резултати след намеси на ВАР

  • висша лига-
  • челси-
  • уест хям юнайтед-
  • манчестър сити-
  • астън вила-
  • var

Ще се разследват две решения, подарили точки на Челси и Манчестър Сити

Извънредно събрание на Съдийската комисия в Англия заради влошаващите се резултати след намеси на ВАР - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството на Висшата лига е свикало извънредно събрание със Съдийската комисия в Англия (PGMOL), за да бъдат дискутирани зачестилите грешки, които оказват пряко влияние върху резултатите в шампионата, научихме от Daily Mail.

Повод за събранието са две решения от съботния ден, когато Уест Хям Юнайтед бе лишен от изравнителен гол срещу Челси и победно попадение на Астън Вила не бе зачетено срещу Манчестър Сити.

Футболната общественост по света е почти единодушна, че тези две решения са напълно неправомерни и мнозина дори подозират умишлена манипулация на видео-асистентите.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 15 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Наско

    8 2 Отговор
    А головете на тотнъм срещу челси. И гола на юнайтед срещу Ливърпул. В Англия са най слабите и глупави съдии (не очакваме и нещо друго ) че и ВАР не може да ги оправи.