Last news in Fakti

8 Септември, 2022 16:03 1 082 2

БФС започва строеж на ново игрище в Карлово на стойност над половин милион лева

  • бфс-
  • карлово

Сключен е договор за сътрудничество с общината

БФС започва строеж на ново игрище в Карлово на стойност над половин милион лева - 1
Снимка: БГНЕС

Община Карлово ще се сдобие с нов футболен терен, след като сключи договор с Българския футболен съюз за изграждането на пълномащабно игрище, научихме от пресцентъра на БФС.

Проектът ще бъде на стойност 501 503,20 лв., а размерите на терена ще са 94/64 метра, като планът е строежът да приключи през 2023 г.

От Съюза обявиха, че се очаква приключването на строителните дейности за други 5 проекта за терени из страната. В Плевен и Сливен престои откриването на две изкуствени игрища, в Ботевград ще има естествен терен, а три игрища за минифутбол ще бъдат открити в Елин Пелин. Всичко това още през октомври.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пепи

    3 0 Отговор
    Айде сега кметът на Карлово,( който е от Гербот доста години), да пренасочи тези пари към пострадалите от наводненията! Или поредният строеж(кражба) е по-важен?
  • 2 Мвро-то

    0 0 Отговор
    Е супер, тъкмо за изборите. Г-н каба сега може да иляди като кмет.