Last news in Fakti

9 Септември, 2022 20:16 4 461 3

Шокиращи разкрития около трансфера на Роналдо в Наполи

  • кристиано роналдо-
  • футбол-
  • манчестър юнайтед-
  • наполи

Роналдо е изпратил съобщение на треньора на Наполи – Лучано Спалети, което е гласяло: „Наистина ли искаш да тренирам при теб?“, а отговора на Спалети е бил: „Разбира се“

Шокиращи разкрития около трансфера на Роналдо в Наполи - 1
Снимка: БГНЕС

Кристиано Роналдо искаше да напусне отбора на Манчестър Юнайтед през лятото. Сега, негови съобщения в WhatsApp бяха разкрити, и става ясно, колко много всъщност е искал да си тръгне от „Олд Трафорд“.

Италианският журналист Алесандро Алчиато разкри пред Амазон, че португалската звезда е искал да отиде в Наполи и е взел нещата в свои ръце. Спред него, самият Кристиано Роналдо е изпратил съобщение на треньора на Наполи – Лучано Спалети, което е гласяло: „Наистина ли искаш да тренирам при теб?“, а отговора на Спалети е бил: „Разбира се“.

Двамата се познават добре от времето на Роналдо в Серия А, когато той игра в Ювентус, италианският специалист водеше Интер. Въпреки голямото съперничество, винаги е имало уважение помежду им.

Както е известно, трансфер на Роналдо не се случи и той ще трябва да продължава да играе за „червените дяволи“.

Италианският вестник Tuttosport, Манчестър Юнайтед наистина са искали да се освободят от услугите на Кристиано, каквото и да им струва това. За да се случи това обаче е трябвало нападателят на Наполи – Осимен да замени португалеца на „Олд Трафорд“. В Италия разкриха, че освен размяната, английският клуб е щял да плати допълнителни 100 милиона и да продължи да изплаща 75% от заплатата на Кристиано Роналдо, а това би означавало около още 21 милиона.

Спортният директор на Наполи Кристиано Джинтоли не е бил заинтересован в подписване с Роналдо, затова всъщност е подмамил Манчестър Юнайтед да върне колосална оферта, като не си е мислил, че те ще го направят.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пенчо

    7 0 Отговор
    Такъв трансфер няма, Роналдо няма да играе в Наполи, а остава футболист на Ман Юн, какви са тези измислици.....

    Коментиран от #3

  • 2 Милен

    3 2 Отговор
    Ей тоя видя, че Наполи премазаха Ливърпул и веднага тръгна да им се предлага 😂
  • 3 ПО-добре

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Пенчо":

    да си бега, щото като стъпи на терена и мачовете се сг0Bнявaт.