Last news in Fakti

10 Септември, 2022 17:05 868 6

Левски може да загуби нападател за дълго

  • левски-
  • билал бари-
  • футбол

Има сериозни опасения, че Бари е скъсал връзки, поради което ще се наложи да бъде опериран и да отсъства няколко месеца от игра

  Левски може да загуби нападател за дълго - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Левски - Билал Бари, може да отсъства дълго от терените. Мароканецът получи контузия в коляното по време на вчерашната тренировка на тима. Тази сутрин 24-годишният футболист премина медицински изследвания, като първоначалните прогнози не са обнадеждаващи.

Има сериозни опасения, че Бари е скъсал връзки, поради което ще се наложи да бъде опериран и да отсъства няколко месеца от игра, съобщава Gong.bg.

Нападателят е сред най-използваните футболисти на Левски след завръщането на Станимир Стоилов. От началото на сезона той вкара 3 гола и направи 2 асистенции.

Отсъствието му ще бъде сериозен удар за "сините", тъй като той е единственият типичен централен нападател в отбора.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стоян Александров

    4 1 Отговор
    Все тая. И всичките чужденци да се контузят в едно ще е най- добрия вариант за Левски. Всички чужди вън. В Левски трябва да играят само българи и Меси или Роналдо. Това е. Другите са абсолютни аматьори. Справка всички мачове до сега на Левски в евротурнирите. И последния звезден мач с мохикана на Европа, Великия Хамрун. Абсолютен провал за Мъри и Насо. Поне да са взели някои лев от черното тото, няма да ме е яд тогава.
  • 2 кумчо ВЪЛЧО

    3 0 Отговор
    Тази новина направо ме разплака ! А дали и СИНИТЕ реват за черното си момче ?
  • 3 Кума ЛисА

    1 0 Отговор
    Един "дискриминационен" закон би бил от тотална полза за българския футбол и това е - в БГ да не играят чужденци !

    Коментиран от #5

  • 4 Зайо Байо

    2 0 Отговор
    Знаете ли каква заплата взема този Бари ? 20 000 - 30 000 - 40 000 ......? Познайте тези пари как биха били от полза за няколко наши млади момчета , с надеждата поне 1 от тях да стане нещо повече ! ?
  • 5 кУмУнист

    2 1 Отговор

    До коментар #3 от "Кума ЛисА":

    А ще имаме ли право да продаваме футболисти навън или само в обратна посока да е закона, а само за футбола ли да е така или за всички спортове да важи, че в бокса, щангите и борбата май почти няма българи, а за бизнеса и работните места да важи ли. Мислете малко преди да пишете глупости. В националния отбор като са само българи къде сме, нивото на българските спортисти е много ниско и вината не е на чужденците, а още от детския спорт, от спорта в училище, в отношението на семейството към спорта, а не от тинейджърски години да пият и пушат като смокове и да не излизат от чалготеките.
  • 6 кУмУнист

    3 0 Отговор
    А за контузията на Басри камиларчето се радват всички левскари. Тоя е толкова ненужен, колкото кафявата мамба която пуснах в тоалетната сутринта.