Last news in Fakti

10 Септември, 2022 17:34 739 0

Екшън в Испания: Президентът на Райо Валекано обвини футболен агент, че му е счупил носа

  • райо валекано-
  • мартин преса-
  • иван гарсия-
  • футбол

Скандалът избухнал, когато станало дума за комисионата на мениджъра, който работи за агенцията ICM Stellar

 Екшън в Испания: Президентът на Райо Валекано обвини футболен агент, че му е счупил носа - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на елитния испански Райо Валекано - Мартин Преса е повдигнал обвинение към футболния агент Иван Гарсия. Според боса на "пчеличките" мениджърът му е счупил носа по време на преговорите миналия месец за трансфер на нападателя на Еспаньол - Раул де Томас.

Скандалът избухнал, когато станало дума за комисионата на мениджъра, който работи за агенцията ICM Stellar. Свидетели на екшъна веднага извикали полиция, която охладила страстите. Президентът на Райо Валекано се оплакал, че му е счупен носът и бил настанен в болница. Няколко часа по-късно се прибрал у дома, след като лекарите не открили сериозни травми.

Де Томас, който премина през академията на Реал Мадрид, прекара две години под наем в Райо между 2017 и 2019 г., отбелязвайки 38 гола в 66 мача. Това доведе до преминаване в Бенфика, но испанският национал се завърна в Ла Лига с Еспаньол през 2020 г., където отбеляза 45 гола в 89 изяви.

И Де Томас, и Еспаньол бяха готови за трансфер това лято, но трансферният прозорец затвори на 1 септември без да бъде договорена сделка. 27-годишният испански национал ще се присъедини към тренировките на „пчеличките“ в понеделник, но ще може да играе за новия си отбор едва от януари.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА