Last news in Fakti

11 Септември, 2022 15:31 1 392 1

Шави за инцидента на трибуните: Ако нещо се бе случило, щяхме да прекратим двубоя

  • хави ернандес-
  • барселона-
  • футбол-
  • ла лига

Вратарят на Кадис Херемиас Ледесма донесе дефибрилатор и го хвърли към трибуните, за да бъде използван в помощ на пострадалия

Шави за инцидента на трибуните: Ако нещо се бе случило, щяхме да прекратим двубоя - 1
Снимка: БГНЕС


Старши треньорът на Барселона Шави Ернандес изрази тревогата си след инцидента с привърженик на Кадис по време на мача между двата тима снощи в Испания. Фен на домакините колабира на трибуните и двубоят се прекъснат за около половин час, а след това се доигра.

Вратарят на Кадис Херемиас Ледесма донесе дефибрилатор и го хвърли към трибуните, за да бъде използван в помощ на пострадалия.

"Това беше много емоционална ситуация. Казаха ни, че човекът е припаднал, а други твърдяха, че е получил инфаркт", заяви Шави, цитиран от вестник "Мундо Депортиво".

"Ако нещо се бе случило, щяхме да прекратим двубоя, но за щастие човекът се съвзе и решихме да продължим с мача. Говорим за човешко същество, а здравето е над футбола. За щастие той се върна в съзнание и се надяваме, че ще се възстанови напълно", коментира още Шави Ернандес.


Поставете оценка:
Оценка 1.2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Често в бъдеще ще се случват

    2 0 Отговор
    такива неща. Ваксата работи 100%