Last news in Fakti

11 Септември, 2022 21:15 1 105 2

Саша Илич: Вече започваме да мислим за Левски

  • саша илич-
  • футбол-
  • левски-
  • славия-
  • efbet лига

Това, което като очаквания имаме за тях, то мачът ще бъде решен от индивидуални изпълнения, макар да се срещат два добри отбора

Саша Илич: Вече започваме да мислим за Левски - 1
Снимка:

Старши треньорът на ЦСКА - Саша Илич, коментира успеха на "червените" с 2:0 над Славия в пореден мач от кръга в efbet Лига. Сърбинът поздрави "белите" и треньорът им - Загорчич, за играта, но призна, че след първия гол за неговия отбор играта на ЦСКА е станала по-добра.

„Играхме един труден мач срещу сериозен противник, който предпочиташе да играе на контраатаки и е воден от един много добър треньор като Загорчич. Вкарахме два бързи гола и след това ни стана по-лесно“, започна Илич.

„През първото имахме пет-шест шанса за центрирания и възможност за опасности, но е трудно да играеш срещу отбор, който се отбранява доста сериозно и „ниско“ по терена. Започнахме агресивно второто, но отново казвам, когато вкараш два гола, става доста по-лесно. Направихме си сами лесен мача. Индивидуалната акция на Бамба беше добра и влезе първият гол, след което тръгна играта ни“, продължи сърбинът.

„Важно беше да победим в седмицата преди Левски. Това, което като очаквания имаме за тях, то мачът ще бъде решен от индивидуални изпълнения, макар да се срещат два добри отбора. Създадохме добра атмосфера с победата днес. Честно да ви кажа въобще не сме говорили за Левски, а само за Славия. Сега тепърва почваме да мислим за тях“, завърши треньорът на ЦСКА.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стойчо млзденов

    2 0 Отговор
    Ма тоя можел и да мисли
  • 2 ДелиОрмана

    0 0 Отговор
    селянин !