Last news in Fakti

12 Септември, 2022 11:07 8 408 3

Тоти: Пристрастих се към хазарта, жена ми опустоши банковата ми сметка

  • франческо тоти-
  • футбол-
  • рома-
  • илари блази

Тоти вече има нова жена до себе си, докато за Илари Блази не е известно да е оформила нова двойка

Тоти: Пристрастих се към хазарта, жена ми опустоши банковата ми сметка - 1
Снимка: БГНЕС

Легендарният бивш нападател на Рома и националния отбор на Италия Франческо Тоти проговори пред „Кориере дела Сера“ за раздялата със съпругата си Илари Блази. Двамата загърбиха над 20-годишен брак и поеха в различни посоки. Тоти вече има нова жена до себе си, докато за Илари Блази не е известно да е оформила нова двойка.

„Прочетох много интерпретации за раздялата ни, които не бяха верни. Не е истина, че аз пръв съм я предал. Това е, което искам да кажа, за да спрат спекулациите, които нанесоха ущърб и на моите деца. Имах труден житейски период, пристрастих се към хазарта. Баща ми почина от коронавирус. Тогава имах най-голяма нужда от нея, а тя не беше до мен.

И аз не съм безгрешен, трябваше да ѝ отделям повече внимание. През септември миналата година тръгнаха слухове, че тя има връзка. Аз лично видях съобщенията в телефона ѝ с покана да се видят в хотелска стая.

Илари ми взе колекцията от часовници и опустоши банковата ми сметка заедно със своя баща. Тя иска да ми отнеме всичко. Аз не се интересувам от материалното, а искам своите деца. Обичам ги повече от себе си. Надявам се да стигнем до споразумение“, коментира Тоти пред „Кориере дела Сера“, цитиран от "Телеграф".


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 24 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Милия той хленчо..

    7 4 Отговор
    Имах труден житейски период, пристрастих се към хазарта.... а тя не беше до мен.... взе ми колекцията от часовници и опустоши банковата ми сметка.... Как да не се разревеш!?!?

    Коментиран от #2

  • 2 Дедо мраз

    9 0 Отговор

    До коментар #1 от "Милия той хленчо..":

    Не съди брата си! Гледай да не те сполети същата участ! Той някакси ще се оправи!
  • 3 Ами

    5 1 Отговор
    Жалко вместо да се радват на живота те го опостушават,но за това са виновни и двамата.