Last news in Fakti

14 Септември, 2022 11:20 1 453 1

Новият собственик на Челси: Висшата лига трябва да взима пример от американския спорт

  • челси-
  • тод боели-
  • футбол-
  • висша лига

Ние мислим, че може да се направи мач на звездите между севера и юга в Премиър лийг и това е нещо лесно, от което се нуждае пирамидата

Новият собственик на Челси: Висшата лига трябва да взима пример от американския спорт - 1
Снимка:

Новият собственик на Челси Тод Боели е начело на клуба само от няколко месеца, но вече очевидно се чувства достатъчно комфортно в тази позиция и смята да поеме инициативи, които ще предизвикат доста реакции в света на английския футбол.

В продължителен разговор вчера той разказа за някои от идеите си, а също така бе категоричен, че хората в Премиър лийг трябва да си вземат поуки от американския спорт. Боели представи своите виждания за изграждане на плейофен турнир, който да определи изпадащите от най-високото ниво в английския футбол, както и мач на звездите по примера на НБА и НХЛ.

“В крайна сметка Премиър лийг трябва да взема пример от американския спорт. И хората там наистина започват да го разбират. Защо не направим турнир с последните четири отбора в класирането, защо не направим мач на звездите? Всички говорят за повече пари за всички в пирамидата на местния футбол, а само по време на мача на звездите в бейзболната лига направихме 200 милиона долара в понеделник и вторник. Ние мислим, че може да се направи мач на звездите между севера и юга в Премиър лийг и това е нещо лесно, от което се нуждае пирамидата", заяви Боели.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Псевдоним

    6 0 Отговор
    Този съвсем иска да умори футболистите.